OVER ons

Bloumi is ontstaan uit grote liefde voor mijn kinderen. 

Ik wilde ze net dat ietsje anders geven. Als fulltime werkende mama, ging ik altijd naar dezelfde kinderwinkels, gewoon omdat dit gemakkelijk was. Dichtbij huis, ik kende hun aanbod en om eerlijk te zijn, zelfs na drie jaar kon ik de merkjes er zo uitpikken. Veel verandering in het assortiment was er niet.

Toen ik zwanger was van ons zoontje, vond ik dat het anders moest. Ik wilde net de stofjes die ze niet in de winkel hadden en ook online kon ik mijn zin niet vinden. Ondertussen, met een peuter in huis, kwam ik al heel wat ongemakken tegen. Het werd tijd om het heft in eigen handen te nemen.

Zo is bloumi ontstaan. Maandenlange voorbereidingen gingen vooraf aan de momenteel eerste uitwerkingen van mijn producten. Stoffen en patronen kiezen en deze zelf aanpassen naar wat ik mis in het reeds bestaande assortiment. Maar ook het bezoeken van naaiateliers die in alle professionaliteit op een eerlijke en correcte manier de producten maken die ik graag had gehad.

Ik ben tevreden, meer dan tevreden! Met ons pasgeboren derde kindje, kan ik me het niet beter voorstellen.
Bestel online, of kom op afspraak even langs. Ik help jullie heel graag verder met al jullie vragen.

 

 

Creatieve duizendpoot en mama in spé

Kleurrijke stofjes en unieke patronen uitkiezen, babyspullen op maat uitdenken en dit alles met een vleugje swoeng op de markt brengen voor jonge mama’s en papa’s of hippe grootouders… dat klonk als de perfecte mix voor mij! Helemaal omdat ik dit samen kan doen met mijn beste vriendin Hanne.

Hanne is de ervaren mama van 3 en weet heel goed wat er praktisch gezien belangrijk is. Als mama in spé is het vooral leuk om na te denken over zowel de praktische als unieke en mooie spullen voor de baby. Alles wordt dan ook met zorg door en voor ouders en kinderen gemaakt. 

Enthousiast stapte ik in volle coronaperiode mee aan boord en daar heb ik nog geen seconde spijt van! De vele foto’s van schattige klantjes met onze producten en de toffe ideeën van andere mama’s maakt het des te leuker! want daar doen we het uiteraard allemaal voor 😉